Slide background

Повелете

Гис Дооел Скопје

Голем избор на производи, проерени и докажани на пазарот
Се што Ви е потребно ке најдете кај нас

Повеќе

Slide background

Повелете

Гис Дооел Скопје

Голем избор на производи, проерени и докажани на пазарот
Се што Ви е потребно ке најдете кај нас

Повеќе

Slide background

Повелете

Гис Дооел Скопје

Голем избор на производи, проерени и докажани на пазарот
Се што Ви е потребно ке најдете кај нас

Повеќе

Компанија ГИС проверен квалитет

Секогаш тука за Вас да ги задоволи Вашите потреби со беспрекорен квалитет

Текст 1

Трговија на големо со метална стока цевки уреди...

More

Текст 2

Трговија на големо со метална стока цевки уреди...

More

Текст 3

Трговија на големо со метална стока цевки уреди...

More

Квалитет и сигурност

Производи и Услуги

  • Квадратни и правоаголни профили
  • Црни и поцинковани цевки
  • Топло влечени винкли
  • Флах и квадратно железо
  • Ладно и топло валан лим
  • UNP и INP носачи
  • Поцинкуван лим
  • Електроди и CO2 жица

Најново од ГИС

производи

Show All железо металургија профили винкли цевки

Производна програма

Ние постоиме за Вас

ГИС ДООЕЛ

All for Joomla All for Webmasters